Utlysning

Generasjon M er i vekst og søker en person som skal være med å videreutvikle selskapet på fulltid!

Om Generasjon M

Vi jobber med samfunnsinnovasjon gjennom å skape jobbmuligheter for ungdommer og øke aktivitetsnivået blant eldre, eller evigunge, mennesker. Våre M-venner er ungdommer mellom 14-20 år som besøker sykehjem, omsorgsboliger og hjemmeboende eldre på ukentlig basis, der de gjennomfører morsomme og sosiale aktiviteter som gjenspeiler både deres og de gamles interesser. I 2016 ble bedriften kåret til Årets Sosiale Entreprenør.

 

Vi skaper relasjoner mellom generasjoner

Generasjon M er ikke bare en arbeidsplass - det er i ferd med å bli en bevegelse. I et samfunn som blir mer og mer individualistisk, er vi en motvekt som jobber for å skape bevissthet rundt det å se, bli kjent med og lære av andre mennesker – om de er 19 eller 91 år. Våre M-venner tar med de evigunge på tur med russebussen, ut med Rickshaw-sykkelen eller på epleslang, samtidig som de får innblikk i fantastiske historier, erfaringer og kunnskap. Gjennom aktivitetene skapes solide relasjoner mellom generasjoner.   

 

Vil du være med på teamet vårt? 

I dag er vi en arbeidsplass for 75 ungdommer, eller «M-venner», i Oslo og Akershus, og i løpet av de neste årene skal du være med å ta bedriften til nasjonale  – ja, kanskje internasjonale? - høyder.

Vi ser etter en person som er løsningsorientert og «hands on», som ser muligheter der andre ser utfordringer, har lederegnskaper og interesse for strategi og forretningsutvikling. Du syns det er inspirerende og givende å jobbe med ungdommer og gamle mennesker, og du syns bedrifter som drives av sosial effekt er de råeste bedriftene.

Hos oss kan vi tilby en fantastisk meningsfull, kreativ, sosial og morsom arbeidsplass, der du vil få mye ansvar og autonomi, samt varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Noen eksempler er:

  • Strategiarbeid og forretningsutvikling
  • Salg og kundeoppfølging av sykehjem og privatpersoner
  • Kommunikasjon og markedsføring
  • Oppfølging og utvikling av våre dyktige besøksledere
  • Kontakt med samarbeidspartnere

Vi holder til på SoCentral i Øvre Slottsgate 3 i Oslo, der du vil jobbe i et landskap med andre samfunnsinnovatører.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og ønsker at du starter i løpet av medio august/starten av september.

Er du den vi ser etter? Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller vil vite mer om stillingen.

Send søknad og CV innen 15. juni til annestine@generasjonm.no.