Utlysning

Generasjon M søker "Co-Pilot" med interesse for samfunnsinnovasjon (fulltidsstilling)

Om Generasjon M

Generasjon M jobber med samfunnsinnovasjon gjennom å skape jobbmuligheter for ungdommer og øke aktivitetsnivået blant eldre, eller evigunge, mennesker. Våre ungdommer, eller «M-venner», er mellom 14-20 år og besøker sykehjem, omsorgsboliger og hjemmeboende eldre på ukentlig basis, der de gjennomfører morsomme og sosiale aktiviteter som gjenspeiler både deres og de gamles interesser. I 2016 ble bedriften kåret til Årets Sosiale Entreprenør 2016.

Generasjon M er ikke bare en arbeidsplass - det er i ferd med å bli en bevegelse. I et samfunn som blir mer og mer individualistisk, er vi en motvekt som jobber for å skape bevissthet rundt det å se, bli kjent med og lære av andre mennesker – om de er 19 eller 91 år. Våre M-venner tar med de evigunge på tur med russebussen, lager bowling-turnering for sykehjemmet, drar ut på tur med Rickshaw-sykkelen eller drar på epleslang. De evigunge får innblikk i M-vennenes liv, samtidig som M-vennene får innblikk i fantastiske historier, erfaringer og kunnskap. Gjennom aktivitetene skapes solide relasjoner mellom generasjoner.

 

Vil du være med på teamet vårt? 

I dag er vi en arbeidsplass med 95 unge deltidsansatte i Oslo og Akershus, og administrasjonen består av fire personer. I løpet av de neste årene skal du være med å ta bedriften til nasjonale høyder. 

Vi ser etter en person som er løsningsorientert og «hands on», som ser muligheter der andre ser utfordringer, har lederegnskaper og interesse for strategi og forretningsutvikling. Du er strukturert, kreativ, og ryddig, og kan vise til gode resultater gjennom tidligere erfaringer. Du syns det er inspirerende og givende å jobbe med ungdommer og gamle mennesker, og du syns bedrifter som drives av sosial effekt er de råeste bedriftene.

 

Ansvarsområder

Hos oss kan vi tilby en fantastisk meningsfull, kreativ, sosial og morsom arbeidsplass, der du vil få mye ansvar og autonomi gjennom samt varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Noen eksempler er:

  • Strategiarbeid og forretningsutvikling, der utvikling av individuelle besøk som forretningsområde står sentralt
  • Administrative oppgaver som lønnskjøring, fakturering, og generelt være med å videreutvikle driftsrelatarte prosesser.
  • Salg og kundeoppfølging av sykehjem og privatpersoner
  • Kommunikasjon og markedsføring
  • Oppfølging og utvikling av våre dyktige medarbeidere
  • Forvalte og etablere kontakt med samarbeidspartnere
  • Økonomistyring

Vi holder til på SoCentral i Øvre Slottsgate 3 i Oslo, der du vil jobbe i et landskap med andre samfunnsinnovatører.

Dette er en 100% stilling. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og det er ønskelig med oppstart så snart som mulig. 

Er du den vi ser etter? Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller vil vite mer om stillingen.

Send søknad og CV innen 25. september til christina@generasjonm.no