M-venner på sykehjem og omsorgsboliger

 

Våre ungdommer har skapt generasjonsmøter på sykehjem siden 2011, og er i dag representert på 23 ulike besøkssteder i Oslo og Akershus. 

Hver helg gjennomfører vi hyggelige besøk der mening, mestring og moro står i fokus. Sammen utveksler unge og gamle historier, interesser og erfaringer gjennom morsomme og spennende aktiviteter.

 
_MG_0339.jpg

Kreative og morsomme aktiviteter

Og kanskje viktigst av alt: den gode samtalen. Vi fokuserer på å lage opplegg som er tilpasset de beboerne vi møter ved hvert sykehjem, der alle får anledning til å delta. Aktivitetene innebærer også samarbeid mellom beboerne, slik at de blir enda bedre kjent med hverandre.

 
8EKq+kyUQMeiC+exegcuzw_thumb_e60.jpg

Kontinuitet og forutsigbarhet

Ved å være en seriøs arbeidsgiver for våre ungdommer, sikrer vi kontinuitet og forutsigbarhet for sykehjemmet og deres beboere. Vi vet at trygghet og gjenkjennelighet er viktige elementer for å skape gode relasjoner, og derfor er det de samme ungdommene som kommer på jobb hver helg. 

 
_MG_8839.jpg

Initiativrike og dyktige ungdommer

Våre ungdommer representerer ulike interesser og bakgrunner, og har gjennomgått en grundig utvelgelsesprosess bestående av intervju, case, referansesamtaler og vandelssjekk for å få jobbe hos oss. De får opplæring innen temaer som kommunikasjon, demens, hygiene, etikk, aktivitetsplanlegging - og gjennomføring. 


 

Ikonwe.png

Gjennom samarbeid med Aktivitetsdosetten, Fuelbox og andre spennende aktører sikrer vi verdifulle, morsomme og kreative besøksdager - til glede for alle.