Hva er en M-venn?

Våre M-venner er engasjerte ungdommer mellom 14 og 20 år. De jobber på sykehjem i Oslo og Akershus hver uke og er ansvarlige for å organisere og gjennomføre aktiviteter sammen med beboerne. I dag har vi 7o ansatte ungdommer som hver uke skaper verdifulle, morsomme og hyggelige stunder på sykehjem, omsorgsboliger og gjennom individuelle besøk hos hjemmeboende eldre.

M for meningsfull deltidsjobb

Mange ungdommer hos oss er under 18 år, og det er helt bevisst - det er nemlig ikke så enkelt å få seg jobb på den alderen. Gjennom syv års erfaring har opplever vi at ungdommer passer helt utmerket til å organisere - og gjennomføre morsomme dager sammen med eldre mennesker. 

 

Vil du jobbe hos oss?

Vi kan tilby deg et godt arbeidsmiljø der du jobber sammen med ungdommer på din egen alder og får mulighet til å påvirke hva som skal gjøres. I tillegg får du jobbe med en ledelse som er opptatt av at du skal ha det best mulig på jobb. For tiden har vi sykehjem i Oslo, Asker, Bærum og Oppegård. Vi utvider stadig og er derfor ofte på utkikk etter flere dyktige ungdommer!


«Det er hyggelig og lærerikt å snakke med folk som har levd lange liv.
Mange kjenner oss igjen og lyser opp når vi kommer på besøk.
Det er magisk!»

- Krishna (20)