Hva er en M-venn?

Våre M-venner er engasjerte ungdommer mellom 14 og 20 år som besøker sykehjem og eldre hjemmeboende hver uke, og er ansvarlig for å organisere og gjennomføre aktiviteter sammen med beboerne. I dag har vi over 80 deltidsansatte ungdom som hver uke skaper verdifulle, morsomme og hyggelige stunder på sykehjem, omsorgsboliger og individuelle hjemmebesøk.

M for meningsfull deltidsjobb

Mange unge sliter med å få seg en jobb. Det ønsker vi å gjøre noe med. Hos Generasjon M ansetter vi derfor ungdom mellom 14-20 år og gir dem opplæring samt kursing som de får brukt i en spennende og morsom deltidsjobb.

Vil du jobbe hos oss?

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø der du får jobbe sammen med andre ungdom, og får mulighet til å påvirke hva slags aktiviteter som utføres. I tillegg får du jobbe med en ledelse som er opptatt av at du skal ha det best mulig på jobb. For tiden er vi representert ved flere sykehjem i Oslo, samt i Asker, Bærum og Oppegård kommune. Vi utvider stadig og er derfor ofte på utkikk etter flere dyktige ungdommer. Kan dette være noe for deg, eller noen du kjenner?

Trykk på Bli M-venn for å komme til søknadsskjema. NB! det er kun søknader sendt inn via dette skjema som vil bli vurdert.


«Det er hyggelig og lærerikt å snakke med folk som har levd lange liv.
Mange kjenner oss igjen og lyser opp når vi kommer på besøk.
Det er magisk!»

- Krishna (20)